Πυρολίκι

Πυρολίκι

Δεν ήταν η πρώτη μου φορά, και σίγουρα δεν ήταν η τελευταία, που επισκέφτηκα το Πυρολίκι. Με έχει κερδίσει αυτό το μαγαζάκι με τους μεζέδες του και για τον προσεγμένο κατάλογό του. Μυρίζει Κρήτη αν και δεν δηλώνει κρητικό εστιατόριο. Μου αρέσει η ρακή του και η μουσική του!

Στην περιοχή του Κεραμεικού έχει πολλά μαγαζιά για φαγητό, αλλά τούτο εδώ το κόσμημα είναι το αγαπημένο μου!! Μπαίνοντας δεν βλέπεις κάτι το ιδιαίτερο εκτός και αν…. (surprise!) είναι καλοκαίρι και σερβίρουν στον κήπο!! Ε ναι! Αυτή η εμπειρία είναι διαφορετική πανάθεμά τη!

Οι πατάτες baby με το δεντρολίβανο είναι το άκρως απαραίτητο πιάτο, το οποίο όπου και να το τοποθετήσει ο σερβιτόρος εγώ θα το μεταφέρω μπροστά μου για να έχω άμεση πρόσβαση. Συνιστώ στους απανταχού επισκέπτες να δοκιμάσουν το μπιφτέκι προβατίνα! Είναι πεντανόστιμο και πείθει ακόμη και τους δύσκολους!!

Έχω δοκιμάσει όλες τις σαλάτες και μου έχουν αρέσει πάρα πολύ, τα μπριζολάκια τα χοιρινά, τα σκιουφιχτά του είναι γευστικότατα και τα μανιτάρια, το απάκι, η φάβα, η πατατοσαλάτα… και έχω δοκιμάσει ενίοτε και πολλά τυράκια!

Μεγάλου Αλεξάνδρου 117, Αθήνα 104 35

Τ 21 0342 0293

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα σε αυτό το άρθρο.