Penny Lane Comfort Food

Penny Lane Comfort Food

Τι δουλειά έχουν οι Beatles στο Χαλάνδρι; Μη ζορίζεστε, δεν θα μιλήσουμε για μουσική και συναυλίες. Αν και το Penny Lane φτιάχνει μελωδικά την διάθεσή σου, με φαγητό βγαλμένο όχι από το Liverpool, αλλά μάλλον από την Αμερική.

Αδερφάκι του 9 Βήτα, του μπαρ στην Θουκυδίδου (το οποίο παρεπιπτόντως σερβίρει και πρωινό), το Penny Lane είναι μια εξαιρετική επιλογή αν βρίσκεσαι στο Χαλάνδρι. Ο χώρος πολύ όμορφος, ανοιχτός, με κουζίνα εμφανή στα μάτια των θεατών και με επιλογές που μπορούν με βεβαιότητα να ικανοποιήσουν όποιον θέλει μια αμερικάνικη νότα στο φαγητό του.

Υπόκλιση νούμερο ένα: Τιμή και δόξα στο mac n cheese. Εξαιρετική απόδοση, απίστευτα νόστιμο και απολαυστικό πιάτο, νιώθεις το τσένταρ σε κάθε πιρουνιά - όπως ακριβώς αξίζει στο mac n cheese. Και αυτό γιατί η αναλογία με την παρμεζάνα είναι ιδανική - το αποτέλεσμα είναι όσο παχύρευστο ταιριάζει σε αυτό το πιάτο.

Τα chicken strips, χωρίς να είναι κάτι που δεν θα βρεις αλλού, απογειώνονται με την Mango ginger σάλτσα. Αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι πολλοί θα το βρούν έντονο - γούστα είναι αυτά...

Αν για κάτι ξεχωρίζει όμως το Penny Lane, αυτό είναι οι slow cooked μοσχαρίσιες και χοιρινές επιλογές του. Ποιος τολμά να πει ότι δεν του αρέσει το καλό pulled beef brisket; Το Penny Lane θα σε καλύψει - το πιάτο είναι σκέτη απόλαυση, με γευστικό coleslaw και πατάτες. Και το ψωμάκι θα φας, γιατί έχει κάτσει πάνω το ζουμάκι και... Ας σταματήσω εδώ. Όπως αντιλαμβάνεστε, το ίδιο συμβαίνει και με το χοιρινό. Αυτό όμως έχει μια αίσθηση αψάδας. Άσε μας μωρέ Louisiana που έμαθες και από γύρο να πούμε.. #ierosylia #not. Τα δύο πιάτα απόλαυση!

Εξίσου εντυπωσιακό, αρχικά λόγω μεγέθους, ένα μπέργκερ με ένα μπιφτέκι τέρας (καλά υπερβολή, αλλά όντως το μπιφτέκι ήταν πολύ μεγάλο), με τα cheddar του, τα κρεμμυδάκια του και φυσικά τα chimichurri του. Εύγε Penny Lane!

Όπως είδα, το μαγαζί σερβίρει και πρωινό, brunch και μεσημεριανό. Οδηγίες προς ναυτιλομένους σύντομα. Με την πρώτη ευκαιρία για την ακρίβεια.

Περίεργος εκ φύσεως και πεποιθήσεως, ρώτησα για το slow cooking. Έχουν ξυλόφουρνο. Όχι, δεν μυρίζει εξαιτίας τους το Χαλάνδρι καμμένο ξύλο. Ευωδιάζει καλό φαγητό. Αξίζει τον κόπο να πας ένα βράδυ πριν τα ποτά σου.

Θουκυδίδου 10, 152 32 Χαλάνδρι

T. 21 0680 0217

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα σε αυτό το άρθρο.