Κρίταμο

Κρίταμο

Πάντα έχω έναν φόβο όταν μου προτείνουν μαγαζί, για φαγητό, το οποίο ο φίλος που προτείνει δεν έχει γευτεί ο ίδιος, αλλά έχει ακούσει ή του έχουν πει. Στις περισσότερες των περιπτώσεων έχω τύχει να είναι το μαγαζί φίλου του φίλου της γυναίκας του πρωτοξαδέλφου του και ουδεμία θέση έχει να μπει στη λίστα μου ή στο foodster list μου.

Επειδή όμως είμαι μεγάλη οπαδός της ευκαιρίας, σκέφτηκα να την δώσω και ανταμείφθηκα με το παραπάνω! Τόσο σε γεύση, ποικιλία και καλή παρέα, όσο και σε υγεία, αφού σύμφωνα με σύγχρονη έρευνα, 100 γραμμάρια κρίταμο καλύπτουν την ημερήσια δόση που χρειαζόμαστε σε βιταμίνη C! Το γνωρίζατε αυτό;

Το ξακουστό πιάτο ήταν τα μανιτάρια λαδόκολλα το οποίο με άφησε ά-φω-νη με γουρλωμένα τα μάτια, ευχαρίστηση στη γλώσσα και ένα pin στην καρδιά μου!! Δεν πιστεύεις ότι η γεύση μπορεί να σε φτάσει τόσο ψηλά! Επόμενη έκπληξη ήταν τα χοιρινά μπριζολάκια τα οποία λίγο η κοπή τους, λίγο η σάλτσα που τα συνοδεύει, λίγο το ωραίο χύμα ροζέ κρασί, με κράτησαν σε έκσταση σε κάθε μπουκιά!!

Πολύ πολύ γευστικό ήταν και το κοτόπουλο κοντοσούβλι, το οποίο είχε υπέροχη αίσθηση στον ουρανίσκο και πρόσφερε μεγάλη ικανοποίηση στον πελάτη ακόμη και πριν το βουτήξεις στη σως μουστάρδας στο βαζάκι. Δοκιμάσαμε επίσης το μπουγιουρντί, τη φάβα και τα σκιουφιχτά του μενού τα οποία εγώ (ευτυχώς) διαλέγω σχεδόν πάντα τα οποία με δικαίωσαν.

Όλα τα πιάτα ήρθαν πολύ γρήγορα και η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή! Το μαγαζί σαν ντεκόρ σου θυμίζει παλαιά Αθήνα και οι ηλικίες που θα συναντήσεις εκεί ανήκουν στην μερακλήδικη νεολαία της Ελλάδας μας.

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα σε αυτό το άρθρο.