Μπάρμπα Αλέξης

Μπάρμπα Αλέξης

Πολλοί καλοθελητές μου το ψιθύριζαν στο αυτί με ένα τρόπο που λίγο λίγο με έπειθαν, αλλά δεν ήμουν τόσο σίγουρη φοβούμενη πως είναι άλλο ένα σουβλατζίδικο με κεμπάπ που το βαφτίσανε «ανατολίτικο».

Η αλήθεια ήταν αρκετά μακριά και το μαγαζί αυτό με κέρδισε! Σκέφτηκα φίλους Πολίτες που θα ευχαριστηθούν το φαγητό και θα περάσουν όμορφα!

Ο Μπάρμπα Αλέξης είναι ένα μαγαζί που προσφέρει έναν κατάλογο με σωστή κατηγοριοποίηση για να βρεις αυτό που ψάχνεις με πολλές επιλογές. Σε κάθε κατηγορία έχει πολλά πιάτα αλλά όχι πάρα πολλά ώστε να κάνεις 2 ώρες να τον διαβάσεις! Επίσης έχει και αρκετές εικόνες αν είσαι οπτικός τύπος όπως εγώ!

Μας καλωσόρισαν με την πίτα (τεράστια και ζεστούλα) και η παραγγελία μας δόθηκε στο πιτς φυτίλι! Σύντομα ήρθε η σαλάτα «Μπαρμπαλέξης» η οποία μου άρεσε τρομερά και ήταν ευχάριστη παρέα ανάμεσα στις άλλες γεύσεις, μετά έφτασε το πιάτο «Μπαρμπαλέξης»με την τριφτή πατάτα-σουτζούκι-παστουρμά και αβγό που το βρήκα εξαιρετικά συνδυασμένο! Ένα παράπονο μόνο για το παραπάνω λάδι έχω…

Στη συνέχεια έφτασαν τα φαλάφελ που ήταν δική μου επιλογή και την βρήκα σωστή 😉 (αμέσως αναρωτήθηκα αν φτάνει σε εμένα το delivery!). Και η καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με το κρεατάκι που ήταν πολύ γευστική!

Στο τραπέζι μετά τιμής υποδεχτήκαμε το σουβλάκι προβατίνα που ήταν πολύ πρώτο και νόστιμο.

Ο Μπάρμπα Αλέξης είναι ο θείος που θέλεις να πηγαίνεις κάθε δυο ΣΚ να σε ταΐζει και να σου παίζει ρεμπέτικα και λαϊκά τραγουδάκια live που από ότι έμαθα γίνονται μόνο τις Κυριακές (στις 3μμ τους πετύχαμε εμείς), αλλά ρωτήστε καλού-κακού!

Ευχαριστούμε θείο!

Σαλαμίνος 70, Νέα Χαλκηδόνα 143 43

Τ 21 0258 3415

 

Ο Μπάρμπα Αλέξης κυκλοφορεί επίσης σε Κηφισιά και Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα σε αυτό το άρθρο.