Ζήσης – Ψαράκι στο Xωνάκι

Ζήσης

Ο Ζήσης κατάφερε κάτι σημαντικό και πρωταρχικό για κάθε επιχειρηματία. Έβαλε στην βιτρίνα του έναν κράχτη, ο οποίος είναι ακίνητος, είναι σιωπηλός και τραβάει το βλέμμα. Ο κράχτης αυτός είναι το «ψαράκι στο χωνάκι». 

Κάτι τόσο ανορθόδοξο από όσα ξέρουμε, αλλά τόσο ελληνικό! Η Ελλάδα περιβάλλεται από θάλασσα κατά το μεγαλύτερο μέρος της και έχει 8 πελάγη, το σουβλάκι είναι το εθνικό μας γευστικό σπορ και ο Ζήσης τα ένωσε και έβαλε το ψαράκι στο χωνάκι δίνοντας σε εσένα μια εμπειρία νέα σε κάτι πολύ παλιό! 

Εμείς δεν μείναμε στο χωνάκι, αλλά προχωρήσαμε περισσότερο μένοντας στη σάλα, όπου η εξυπηρέτηση ήταν αν μη τι άλλο ταχύτατη! Αμέσως μας προσέγγισαν, τα ποτήρια μας γέμισαν και αρχίσαμε την αναζήτηση για το πρώτο πιάτο. Επειδή ήμασταν σίγουροι ότι θα έρθουμε πάλι, αφήσαμε τα μικρά ψαράκια και παραγγείλαμε πατατούλες, θράψαλο και μια γαριδομακαρονάδα για να φάμε και οι δύο (είχαμε πλάνα για περισσότερο φαγητό αργότερα και έτσι οι επιλογές μας ήταν μόνο 3 πιάτα). 

Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τις πατάτες, τα άλλα δύο πιάτα αργήσανε αλλά ίσως και να ήταν μεγάλη η πείνα μου και κανονική η διάρκεια αναμονής. Ίσως με πείραξε γιατί όλοι οι άλλοι γύρω μας είχανε πέσει με τα μούτρα 😊 ! 

Οι πατάτες πολύ πρώτες! Ίσως οι καλύτερες τηγανητές που έχω φάει! Το θράψαλο ήταν νόστιμο αλλά θα ήθελα λίγο παραπάνω σαλτσούλα. Η γαριδομακαρονάδα ήταν μια ωδή στους μακαρονάδες εκείνους που θέλουν να γευτούν την θάλασσα στο πιάτο τους! 

Αθηναΐδος 3, Αθήνα 105 63 

Τ 21 0321 1152

 

Ο Ζήσης μαγειρεύει και στους Αμπελόκηπους! 

Λεωφόρος Κηφισίας 105Α, Αμπελόκηποι 115 23​ 

Τ 21 3099 2992

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα σε αυτό το άρθρο.