Ψαράδες

Ψαράδες

Η σχέση μας ξεκίνησε Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Εγώ γυρνούσα την πόλη για να βρω ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για το ρεβεγιόν και εκείνοι καρτερούσαν στον δρόμο να προσφέρουν στους περαστικούς γαστρονομικές εμπειρίες. Με λίγα λόγια, έπεσα πάνω σε ένα από αυτά τα food markets που δημιουργούνται κατά καιρούς το οποίο είχε μάλιστα δωρεάν είσοδο ώστε να δεις πριν αποφασίσεις και με έπεισαν οι Ψαράδες. 

Ένα μήνα μετά βρίσκομαι στο κατώφλι τους στο Παλαιό Φάληρο για να απολαύσω το πιάτο μου και τα ορεκτικά μου άνετη και κυρία σε ένα από τα τραπέζια τους γιατί το παραμονο-πρωτοχρονιάτικο street meal με έκανε να θέλω κι άλλο. Η προσέγγιση που έχει αυτή η ομάδα απέναντι στο ψάρι ήταν αυτή που με κέρδισε και θα εξηγήσω παρακάτω. 

Ξεκινήσαμε! Πρώτο ήταν το καλωσόρισμα. Γρήγορα όλα ήρθαν στη θέση τους και σύντομα παραγγείλαμε. Για αρχή επιλέξαμε την μελιτζανοσαλάτα η οποία ήταν εκ-πλη-κτική..! Ενώ μου αρέσει η μελιτζάνα, αυτό το πιάτο δεν με κερδίζει πάντα, αντιθέτως πολλές φορές μένω μόνο στην πρώτη πιρουνιά. Εδώ ήθελα να το έχω όλο για εμένα! 

Στη συνέχεια ήρθαν οι λουκουμάδες μπακαλιάρου με μαγιονέζα λεμονάτη και σάλτσα παντζαριού, οι οποίοι ήταν το πιάτο που είχα τότε δοκιμάσει!! Τότε και τώρα, η γεύση ήταν συγκλονιστική, η υφή όταν το έκοβες και όταν το έτρωγες ήταν ανεπανάληπτη (ειλικρινά, δεν ξέρω πώς το πετυχαίνουν). Και οι σάλτσες που το συνοδεύουν ήταν η κολλητή παρέα που θέλεις για το παιδί σου!! Θέλει βέβαια λίγη ποσότητα παραπάνω. 

Σύντομα ήρθαν τα κυρίως πιάτα που βοήθησαν στην όλη εμπειρία του απλού και συνάμα γευστικότατου πιάτου το οποίο για εμένα είναι ο απόλυτος συνδυασμός. Με σεβασμό λοιπόν, στην θάλασσα και τις πρώτες ύλες, έφτασε το φιλέτο μυλοκόπι και το λαυράκι τσιλαδιά. Υπέροχο ψήσιμο, σωστοί και δυνατοί συνδυασμοί και φυσικά γεύση, γεύση, γεύση! 

Αν είστε παιδιά του καλού ψαριού και θέλετε ένα καθαρό και δημιουργικό πιάτο, περάστε από το Παλαιό Φάληρο. 

Οι τιμές είναι τιμές ψαριού, η εμπειρία αξίζει. Αν με διαβάζει η ομάδα των Ψαράδων, θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια και μια παράκληση για μείωση των τιμών σε νερά, αναψυκτικά και καλωσόρισμα. Μόνο αυτό. 

Επίσης, λατρεύω το λογότυπο! Καθαρό, λιτό, απλό και ήσυχο. 

Συνταγματάρχου Ζησιμόπουλου 54, Παλαιό Φάληρο 175 64 

Τ 21 0941 4888

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα σε αυτό το άρθρο.