Ο Μεξικανός

Ο Μεξικανός

Μα τι είναι αυτός, μα τι είναι αυτός ο Γιώργος! Αυτός μου έλεγε να πάμε εκεί καιρό τώρα και το είχε υποσχεθεί. Αγαπώ! Αγαπώ τα καυτερά! Δόξα και τιμή στην μεξικάνικη κουζίνα.

Εκεί συζητήσαμε πρώτη φορά το Foodster, εκεί τρελάθηκα για άλλη μια φορά με το μεξικάνικο, εκεί πέρασα από τις πιο ωραίες βραδιές φαγητού των τελευταίων ετών. Την επική αναμνηστική φωτογραφία σας την κρατάμε για κάποια επέτειο.

Η Ensalada Fajitas ήταν ά-παι-χτη! Το καυτό χειροποίητο νατσάκι (nachos) που περιτριγύριζε το πιάτο υποδείκνυε τον απόλυτο τρόπο για να φας τη σαλάτα.. με το χέρι! Το κάνεις κουτάλι, το βουτάς στο κρέας με την καυτερή σάλσα, το βάζεις στο στόμα.. πυροτεχνήματα γεύσης παντού! Έκλεισα τα μάτια και ένα αυθεντικό μμμμ ακουγόταν για όλα τα δευτερόλεπτα που πέρασαν μέχρι την επόμενη μπουκιά. Τραγανό νατσάκι, φρεσκοψημένο στον φούρνο, καυστικό κρεατάκι σαν της μαμάς, σάλσα όπως πρέπει, δροσερή σαλάτα… ήθελα ένα σομπρέρο να αράξω μόνη μου, να τρώω, να μην κοιτάζω μην τα προλάβουν οι άλλοι.

Όλα τα πιάτα ακολουθούσαν το ίδιο μοτίβο, σαν να τρως σπίτι σου στο Μεξικό. Σκεφτόμουν μια madre mexicana να μαγειρεύει στην κουζίνα, κοντούλα, χοντρούλα με κοντό μαλλί, να χαμογελάει συνέχεια και να γελάει που με βλέπει να τρώω έτσι.

Ευδήλου 15, Ζωγράφου 157 73

Τ 21 0771 6900

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα σε αυτό το άρθρο.