Αντί προλόγου

Αντί Προλόγου

Το foodster είναι μια απλή ιδέα, που γεννήθηκε εν μέσω φαγητού και ποτού, από δύο φίλους, για να καλύψει μια επιθυμία και μία ανάγκη. Την επιθυμία να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας για ό,τι καλό γευόμαστε και ζούμε γευόμενοι, αλλά και την ανάκη να μεταδόσουμε αυτή την "τρέλα" μας με όλους όσους έχουν διάθεση να κινηθούν γευστικά μέσα στην πόλη.

Δεν είμαστε ειδικοί

Αν ψάχνετε ένα site που θα σας αναλύσει με λεπτομέρεια γευστικούς συνδυασμούς, θα εμμείνει σε τεχνικές μαγειρικής ή θα ξεχωρίσει λεπτομέρειες παρουσίασης, τότε σίγουρα δεν είμαστε αυτό που ψάχνετε. Είμαστε δύο απλοί άνθρωποι, που συχνά μαγειρεύουν ερασιτεχνικά και η όλη τους ενασχόληση με το φαγητό, τη γεύση και τη μαγειρική είναι ερασιτεχνική. Δεν διεκδικούμε αυθεντία, ούτε ιδιαίτερη γνώση - έχουμε όμως, όπως όλοι, άποψη για το τι μας αρέσει. Και αυτό θέλουμε να μεταφέρουμε.

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο

Ό,τι αρέσει σε εμάς, μπορεί να είναι απεχθές για κάποιους - ή και για όλους. Η γεύση είναι θέμα γούστου, προσωπικών παραγόντων και απόψεων και σε κάθε περίπτωση δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι σε όλα (εδώ στη Χριστίνα δεν αρέσει η τομάτα, τι να λέμε τώρα...)

Και οι κρίνοντες κρίνονται

Κάποιοι που δεν είναι αυθεντία, δεν μπορούν να ισχυριστούν το αλάθητο. Λάθη κάνουμε, ποτέ όμως εσκεμμένα και σε καμμία περίπτωση δεν θέλουμε να διεκδικήσουμε το απόλυτο. Είμαστε ανοιχτοί στη συζήτηση και στη "θεραπεία λαθών εκτίμησης”. Το foodster επιθυμεί να ανέβει αυτή η ακμάζουσα βιομηχανία εστίασης στην Αθήνα και θέλει να στηρίξει δημιουργικά και ουσιαστικά όλους αυτούς τους επιχειρηματίες που βάζουν το είναι τους στην δύσκολη δουλειά τους. Ταυτόχρονα, θέλει να δώσει μια οπτική στους απλούς, καθημερινούς χρήστες - να κάνει όλους εμάς τους λιχούδηδες να έχουμε έναν αρχικό οδηγό επιλογών.

Μια ευκαιρία

Το foodster είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε, να μιλήσουμε για το φαγητό, να μοιραστούμε τη γνώση μας, να χτίσουμε έναν οδηγό γεύσης της πόλης, φτιαγμένο από απλούς ανθρώπους, αυτούς που καθημερινά στηρίζουν την εστίαση, απευθυνόμενο σε αυτούς που κάνουν ακριβώς το ίδιο - απολαμβάνουν το καλό φαγητό, την ωραία εμπειρία που το συνοδεύει και θέλουν να έχουν έναν οδηγό εναλλακτικών.

Μια ευχή

Ευχή μας είναι αυτή η γαστριμαργική άνοιξη της Αθήνας να μας κάνει να τρέχουμε και να μην φτάνουμε - είναι στο χέρι όλων μας.

Καλή όρεξη!